gabung di Grup Telegram https://t.me/aurataildonghua untuk subscribe lebih cepat
Rating 8.95
Bookmark
Followed 1102 people

Battle Through The Heavens Season 5

Watch full episodes Battle Through The Heavens Season 5, download Battle Through The Heavens Season 5 english subbed, Battle Through The Heavens Season 5 eng sub, download Battle Through The Heavens Season 5 eng sub, stream Battle Through The Heavens Season 5 at AuraTail Donghua.
Fights Break Sphere 5th Season, Battle Through The Heavens 5th Season, 斗破苍穹年番
Status: Ongoing Studio: Released: 2022 Duration: 24 min. per ep. Type: ONA Episodes: 104 Fansub: Aing Casts: Posted by: Medusa Released on: Updated on:
Watch streaming Battle Through The Heavens Season 5 English Subbed on AuraTail Donghua. You can also download free Battle Through The Heavens Season 5 Eng Sub, don't forget to watch online streaming of various quality 720P 360P 240P 480P according to your connection to save internet quota, Battle Through The Heavens Season 5 on AuraTail Donghua MP4 MKV hardsub softsub English subbed is already contained in the video.

Synopsis Battle Through The Heavens Season 5

In BTTH the three-year agreement is told that Xiao Yan managed to win a three-year agreement against Nalan Yanran, but it made Yun Leng the great elder of the Yun lan sect not accept and instead sought out with Xiao Yan by hurting the Xiao family, and putting his father’s life at risk. So angry, Xiao Yan finally killed Yun Leng and prolonged his troubles with his sect, including Yun Zhi, and even made Yun Shan have to intervene by himself to order the entire sect to prevent Xiao Yan from leaving the Jia Ma empire.

With the help of Hai Bo Dong, the Mite’er dah auction family ended with the release of Yun Shan’s seal by Yun Zhi, Xiao Yan was finally able to leave Jia Ma’s imperial border forest, move towards Jia Nan academy, otewe meet his little lover Xun’er, and prepare to start his new adventure.

In this episode, Xiao Yan will travel to the city of darkness, and meet a mysterious figure that is very dangerous. Because it is able to destroy the soul body, just like the state of Yao Lao now.

Watch Battle Through The Heavens Season 5

Ep
Title
Release Date

Comment

    1. Frank says:

      Itu ukuran fail. Nya gk ada yng 360 apa?

  1. Suja'i says:

    Assalamualaikum
    Saya bergabung film donghua

  2. Rafa says:

    Saya mau menonton battle Through The Heavens season 5

  3. Rizall says:

    Udah nunggu nih cepetan pengen lihat episodenya plissss

  4. Rizall says:

    Cepetan aku gak sabar pliss lahh

  5. Reyhand'z says:

    Kapan rilis episode 30 & 31

  6. Rizall says:

    percepet lah soalnya saya Vans ini pliss kapan episode selanjutnya??

  7. Aji says:

    Dewi Lestary

  8. Anonymous says:

    Saya ingin menonton kelanjutannya,saya menunggu episode 32,jadi tolong di percepat

  9. Anonymous says:

    Episode 32 kok blm rilis??

  10. Anonymous says:

    Mana eps 32 nya untuk nunggu lama

  11. Anonymous says:

    Saya tunggu episode 33 sampe seterusnya

  12. Yusup says:

    Saya tunggu episode 33 sampe seterusnya

  13. Azis says:

    Jam berapa mulai nya

  14. Azis says:

    Jam berapa mulai episode 33

  15. Anonymous says:

    Cara kasih rating dimana?

  16. Anonymous says:

    Ayo terusin episode 39 musim 5 pliss

  17. Azib says:

    *ayo lanjutkan episode 39 musim 5 pliss

  18. bhenk says:

    episode 40 nya kapan min yg season 5

  19. Some truly interesting details you have written.Assisted me a lot, just what I was searching for : D.

  20. Ricky says:

    Please min lanjut terus seasonnya ???
    Jangan di tamatkan di episode 52 season 5 aja ☹️☹️
    Sumpah ini BTTH donghuanya keren kalii ??

  21. Nabil says:

    Yok dong min jangan terlalu lama update nya udah berapa hari nih gak sabar mungguin?dipercepat min hhee

  22. Nabil says:

    Yok dong min jangan terlalu lama update nya udah berapa hari nih gak sabar mungguin?dipercepat min hhee episode 54

  23. Icikiwir says:

    TOLONG PIHAK AURATAIL.COM KALO UPLOAD JANGAN HARI MINGGU DOANG,HARI SABTU ATAU HARI JUM’AT UPLOAD JUGA SOALNYA SERUU

  24. Anonymous says:

    Minta tayangan s3 nya min sama s4 kalo bisa , soalnya yang s3 sama s4 nya gk bisa di tonton

  25. Aji says:

    Minta tantangan ulang s3 sama s4 kalo bisa, soalnya s3 sama s4 kemaren gk bisa di tonton udh di coba brapa kali pun tetep gk bisa

  26. Hilman says:

    Tolong buat admin nya. Jgan seminggu skli lah update nya. Saya sering liat donghua kan klau sering admin jgx untung lbih bnyak pemakayain data. Bisa gx 2 hati skli ke se hari sekali

  27. Hilman says:

    Komenan kita gx pernah di tanggapi. Iya tuh yng ke 53 sma 54 gx bisa di tonton

    1. Medusa says:

      udah dibenerin

  28. Hilman says:

    Satu lagi admin yng baik. Tolong apdute nya jgn se minggu sekali yah. Pilisssssssssss

    Gx pa2 2 hari sekali juga. Aku setia nonton film inih plissssssssss admin 🙏🙏🙏🙏😽

  29. Anonymous says:

    Mana episode 66 nya

  30. Jangan sekali – kali mngutak – atik isi yang terkandung dalam Pembukaan UUD 1945.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *